Fórum
< návrat zpět

Týmy a nábory


Téma: Airsoft tým - ruské vojenské jednotky rss

Zaslal/a 6.1.2019 1:28

Hledáme lidi z Prahy nebo Středočeského kraje se zájmem o ruské jednotky.

Máme nově vznikající tým, v současné době jsme zatím 4 a čeká nás zatím hodně práce, jasný už však máme koncept týmu a jeho myšlenku a plán, jak s tím naložit dál.

Vydali jsme se východní cestou směrem k ruským jednotkám a hlavně pak ruským PMC skupinám. Z východního bloku si bereme inspiraci, za reen bychom to určitě neoznačovali a primárně nechceme napodobovat žádnou reálnou jednotku či skupinu a rádi bychom si zanechali vlastní individualitu a nezávislost. Na straně druhé airsoft a taktiku bereme vážně a chceme to dělat kvalitně, ne po sobě jen kropit z AKáček v lese... Nazvali bychom to asi slovy "vyvážený poměr mezi zábavou milsim".

Pro případné zájemce je to určitě příležitost být s námi u zrodu nového týmu a podílet se na jeho růstu a vývoji, pro úplné nováčky je zde pak také místo - s výstrojí a výzbrojí rádi poradíme a jedince takto při startu týmu také lépe zacvičíme.

Případné dotazy či zájem možno psát zde nebo na e-mail hammerhead-airsoft@seznam.cz.

Budeme se těšit!

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

#002449
Dobrý den, airsoft hraju už skoro rok. Zejména teda jen o víkendy a jen pro srandu. Bohužel se naše parta rozpadla a jsme prakticky už jen 3 a samotné nás to nebaví. Mně je 16 a do toho studuji střední školu. Ruskou armádu mám a také se snažím aspoň minimálně ji napodobovat, bohužel se ve středočeském kraji/Praze žádný tým specializovaný na ruskou armádu nenacházel a teď jsem narazil na Vás. Mám Cyma CM48 a jako uniformu mám digital floru. Můj handicap+problém: bohužel mám dioptrické brýle bez kterých se mi hraje hůř ale radši je používám (pracuji na řešení) a můj druhý problém je že jsem trošičku tlustý :D ale jakmile na sobě začnu pracovat tak nemám problém i nějakej ten kilometr uběhnout akorát na to nesmím být sám, to mě nebaví. Nicméně airsoft mě baví a hodlám do něj dále investovat. V únoru pojedu do Irska a po Irsku hodlám koupit novou uniformu,plynovou pistoli,kryt na pistoli a AK. Zajímá mě kde se Vás tým nachází abych věděl jestli má cenu dojíždět nebo ne. Já pocházím z blízké vesnice poblíž města Buštěhrad. Budu moc rád za odpověď. :)
#002455
Doporučuji pořídit si kontaktní čočky aby brýle nepřekážely

Menu

Odkazy

Přihlášení

Archiv článků