Fórum
< návrat zpět

Týmy a nábory


Téma: ASTEROID - Nový začátek rss

Zaslal/a 6.3.2019 8:23

72 hodin trvající post-apokalyptická LARP akce s prvky airsoftu. Jedinečný zážitek a atmosféra.

Web: http://www.asteroid-event.cz/
FB: https://www.facebook.com/Asteroidevent/
IG: https://www.instagram.com/asteroid_event/

Hráčů: 100
Štítky: LARP, sandbox, postapo, airsoft

Svět se v prdel obrátil, po tom co tady dopadly ty dva šutry. Ta horečka tomu taky nepřidala. Jako by nestačilo, že ještě před dopadem tady lítali ti náboženští fanatici od Osvěty.

Ti co mohli tak zdrhli, další měli štěstí v transportech WHO s vojáky od Modrých přileb. No a my co jsme tu zůstali dobrovolně i nedobrovolně se s tím pereme po svém. Co vím tak na západ o Litomyšle je mrtvo, ale co se mě týče ani před dopadem to nebylo lepší. Z Ostravy nás vyhnala Osvěta tak jsme prchli i se starostou do Frýdku, do toho co zůstalo po raketovce. Po čase jsme zjistili že v okolí je takových osad víc, hned to bylo o něco příjemnější. Někteří pak i našetřili dost zásob a zlatek na cestu na východ. Mi ostatní zůstáváme a doufáme v lepší zítřky tady, jestli to teda ještě jde. Nikdy to tu nebyla žádná sláva, ale teď no jeden by se asi sakra divil.

No nic dost kecání nafasuj bouchačku, pár včelek a mazej něco dělat. Když budeš frajer a budeš prospěšný můžeš se přidat i do nějakých těch skupinu co tu někteří vytvořili, ale pamatuj vždy stejně fungujeme jako celek. Na tu máš floka a dej si na mě panáka u Tayi. Jestli budeš chtít vědět víc skoč za starostou vede si takový prima deníček a píše se tam kdejakou blbost.

Tfuj, snad lovci ráno něco uloví, už mě nebaví žrát ty vývary z babičiny zahrádky. Nebo by alespoň mohli přijet ti dva zpropadení obchodníci s nějakou tou konzervou nebo sušeným masem z osady Cyril.

Mizím, přišla hlídka a chci hlášení dokud je čerstvé..


Předehra k akci (2019) - Hlavní akce (2020)

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

#002460
Jsou ve hře povoleny i tyhle cvičné nože?
https://airsoftshop.cz/index.php?manufacturers_id=91
#002461
2Don-Hubert: Vzhledem k tomu, že prodejce neuvádí bližší specifika materiálu a tvrdosti. Nemohu to v tuto chvíli potvrdit. Zjistím více informací od prodejce. Pokud budou vhodné specifikace, uveřejníme na webu i FB akce povolení :) děkujeme za tip.

Menu

Odkazy

Přihlášení

Archiv článků