Fórum
< návrat zpět

Výstroj a vybavení


Téma: Pomoc s celkovou výstrojí rss

Zaslal/a 16.4.2014 16:03

Zdravím,
předem bych měl říct, že nedělám airsoft nějak často, spíš jen tak párkrát ročně jezdíme s přáteli někam na víkend nebo se zúčastňuji nějakých postapo larpů. Nicméně, odchován larpem, kde je dán důraz na příběh a vytvoření "postavy", bych chtěl s někým zkonzultovat svou budoucí výstroj.
Mám dva dotazy. Prvním jsou dioptrické brýle - potřebuji mít na hlavě něco, s čím by byly kompatibilní. Čočky bohužel nesnesu. Nenapadá vás nějaká přilba nebo něco, abych mohl ty dioptrické brýle mít, a zároveň aby to bylo stylové a nemlžily se?
Druhá věc je, že zatím mám jen zbraň - AK47 tactical s M4 pažbou. Chtěl bych k tomu nějakou výstroj, ale nevím moc jakou. Jak jsem zmiňoval výše, jsem odchován larpem a celkem by se mi líbilo jezdit za nějakého ruského žoldáka (vzhledem k tomu AKčku). Ale nevím moc, co v tom případě na sebe, aby to vypadalo dobře + teda je tu ten problém s tou helmou/brýlemi. Budu vděčný za rady a návrhy :)
Sadak

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

#000747
"Ruských" žoldáků moc není, ale žoldáků s kalachem je spousta. Pravda moc z nich jej nemá "orisovaný". Zde už spíše vládne klasika, protože orisované AK je pro žoldáky volící kalacha zbytečně drahé.

K žoldákům obecně příliš nepasují helmy, spíše nějaké lehké vybavení, v případě AK to bude opět spíše něco lehkého, pevného a praktického.

Dioptrické brýle lze schovat do některých věších brýlí nebo masek. Je nutné to vždy konkrétně vyzkoušet. Nejlepší volbou, pokud nepřipadají v úvahu kontaktní čočky, je ale sáhnout po nějakých brýlích s dioptrickou vložkou, kam lze v optice nechat zasadit dioptrická skla.

Jen jako příklad:
http://airsoftshop.cz/product_info.php/cPath/79_269/products_id/6037

Menu

Odkazy

Přihlášení

Archiv článků