Zdroj: https://airsoft.cz/zajimavosti/prezentace-pcr  •  Vydáno: 16.11.2010 15:55  •  Autor: AirSoft.cz

Prezentace PČR

BAS pomohl při prezentaci práce českých policistů v misích

V pondělí 15. listopadu ve 14.00 hodin byla ministrem vnitra Radkem Johnem, policejním prezidentem generálmajorem Oldřichem Martinů a dalšími hosty v pražském policejním muzeu slavnostně zahájena výstava s názvem Policie v zahraničních mírových operacích.

Jedním z partnerů této výstavy se stala i firma Bohemia Air Soft, jež pro ni zapůjčila airsoftové repliky skutečných zbraní, které používají naši policisté při výkonu služby v zahraničí pod hlavičkou OSN či Evropské Unie, například v Africe, na Balkáně, nebo v Afghánistánu. Na výstavě tak kromě mnoha zajímavých dokumentů a exponátů naleznete i airsoftové zbraně UHC Super 9X, KSC G17, STAR 36C, či nejnovější provedení samopalu ICS SMG5.

Výstavu si můžete až do 19. prosince 2010 prohlédnout v Muzeu Policie České republiky, sídlícím na adrese Ke Karlovu 1, Praha 2 (otevřeno: úterý až neděle, 10.00 - 17.00 hodin). Kromě ní je v muzeu k vidění i velmi zajímavá stálá expozice o historii policie a kriminalistiky na našem území. Více informací naleznete na stránkách Ministerstva vnitra ČR: www.mvcr.cz, nebo na stránkách Muzea Policie České republiky: www.muzeumpolicie.cz.

© AirSoftShop.cz
Převzato z AirSoftShop.cz