Fórum
< návrat zpět

Airsoftové zbraně a příslušenství


Téma: UAR 501, Vyplatí se? rss

Zaslal/a 11.9.2021 14:21

Dobrý den soudruzi! Chtěl bych se zeptat, zdali má někdo nějakou zkušenost se zbraní UAR 501, a jestli by mi ji doporučil. Hlavní faktory jsou 1. Dostřel+přesnost, 2. Možnosti vylepšení a 3. Kadence. Za veškeré odpovědi předem děkuji :)
-Z

Zaslat odpověď >

#002920
Ahoj, mám ji od té doby, co přišla na trh. Bullpup má svoje výhody chtěl jsem to vyzkoušet, nicméně nikdy jsem ji nepoužíval jako hlavní zbraň i když jsem s ní pár her odehrál.. Je náhradní..
Dostřel a přesnost při 120 pružině normální spíš menší.. ale vylepšitelné.. dát delší a přesnější hlaveň a schovat do tlumiče..
- vejde se jen malá baterka
- odezva spouště nic moc.. je to přes nějaká táhla uvnitř... ale všechno už pár let funguje.. nešáhl jsem do ní, max dal silnější pružinu..
+ hodně lehkej kvér, ovládání intuitivní, oboustranné... pro holky, půjčoval jsem ji kámošce a zžila se s ní rychle..
#002921
Dodatek
Jestli se vyplatí?
To záleží, co od ní chceš.. a kolik do toho chceš vrazit dál..
V základu, stačí na CQB a jako náhradní do lesa..
Jestli ji chceš vytunit a mít originální kvér určiěš je to možný, nicméně já bych do toho nešel právě kvůli vnitřnímu uspořádání, jsou tam asi nějaký táhla, která ovládají mech.. a ta spoušť nic moc... myslím odezvu..
Já radši AR 15... ICS a nějaké CXP.. pokud možno bez procesorovky.. ten dělenej mech je budoucnost, vyndáš pružinu a pak je to lego..
#002922
Já právě hledám nějakou zbraň s uspořádáním bullpup... neznáš tedy nějakou dobrou s takovým uspořádáním do 5k?

Menu

Odkazy

Přihlášení

Archiv článků