Zdroj: https://airsoft.cz/as-tymy/bnt-squad-airsoft-team  •  Vydáno: 12.2.2018 9:08  •  Autor: Alfred

BNT Squad - Airsoft team

BNT Squad - Airsoft teamA máme tu tým z Benátek nad Jizerou

Úplně na úvod, jak se váš tým jmenuje?
BNT Squad
Odkud jste?
Jsme z Benátek nad Jizerou poblíž Mladé Boleslavi.
Kolik máte členů a jaký je váš věkový průměr?
V současné době tzn. únor 2018, je nás v týmu 8 + 3 spřátelení hráči, kterým se nedávno rozpadl tým. Věkový průměr 18 let.
Jaké máte zaměření týmu, nebo nějaká stručná charakteristika?
Tým funguje hlavně jako dobrá a kamarádská parta, při otázce herního zaměření se dá říct, že tým se soustředí na rychlé útoky a následné držení dobytého místa, útoky v týlu nepřítele a podporu pro ostatní jednotky. Jsme hladoví po boji, na větších akcích typu Bagdád se tým staral o ochranu vesnice, obranu základny a při úkolech stál náš tým v první linii. Co se týče výzbroje, většina z nás má zbraně typu AR-15, ovšem máme i hráče s AK-74 a Galilem. Pokud se jedná o maskovací vzory, které odíváme je to dost rozmanité, objevuje se zde MTP, Desert Marpat, Multicam... nyní však po domluvě přecházíme na Woodland, co se týče taktických vest, rukavic, chráničů a ostatních doplňků tak převládá Coyote Brown.
Jak jste se dali dohromady a od kdy fungujete?
Základ týmu je parta, která se zná od základní školy, dále zde je starší bratr jednoho z nás a kamarád, který hrál bez týmu. Tým jsme od července roku 2017, zkušenější z nás hrají airsoft osm let, někteří teprve rok.
Co váš velitel? Jaký je?
My máme velitele v podstatě dva. První se stará o organizaci v bitvě a taktiku, to je Woody, nejzkušenější z nás, dobrý bojovník s přesnou muškou. Druhý jsem já, Hightower, starám se o všechny registrace a zařazení týmu do chodu akce, jsem organizační typ a znám se skoro s každým.
Jaké jsou současné i budoucí plány vašeho týmu?
Jak jsem již naznačil výše, první krok vpřed bude sladění uniforem do vzoru Woodland, v současné době náš tým nejčastěji navštěvuje akce v Bezně a Milovicích, v budoucnu bychom se rádi podívali i na akce jako Lizzard nebo Protector. Cvičení za necelý rok naši existence proběhli asi tři, jedno CQB, jedno na přesuny a jedno na maskování a společný útok.
Kde vás můžeme nejčastěji potkat?
Nejčastěji v Bezně-Hájku na akcích pořádaných týmem Viper Milovice, několik z nás tam bývá téměř každý víkend až na výjimky.
Nějaké airsoftové akce, na které opravdu rádi jezdíte?
Bagdád a ostatní Milovické LARP akce, Battleground nebo akce od Airsoftbattles.
Jaký typ airsoftových akcí preferujete?
Nejraději máme akce typu LARP, které jsou na více dní, kde je potřeba kooperace s ostatními jednotkami. Dále máme rádi i jednodenní pohodové akce kde se sejdou fajn lidi a pohodově si zahrajeme, proto jezdíme rádi do Bezna, ale zavítáme i jinam.
Jako tým děláte společně i jiné činnosti než jen airsoft?
Jak již jsem psal, jsme parta co se zná od základní školy. Často se scházíme, polovina z nás chodí na stejnou střední školu, takže se vídáme každý den.
Nabíráte či hledáte nové členy? Jaké na ně máte nároky?
Nikoho vyloženě nehledáme, ale novým členům se nebráníme, pokud by se někdo k nám chtěl přidat, stačí nám napsat na naší FB stránku BNT Squad-airsoft team. Následně bychom se mezi sebou poradili. Nejlepší by bylo kdyby to byl někdo z okolí Mladé Boleslavi, měl již nějaký US nebo moderní Britský vzor, nejlepší by bylo kdyby napodoboval MARSOC nebo jiné americké jednotky, neměl by mít Ruský vzor, Flecktarn nebo vzor 95. Měl by být týmový hráč, kamarádský a se smyslem pro humor. Věk mezi 16-20 lety.
Co holky a airsoft? Máte v týmu nějaké?
V týmu žádné nemáme, ale nikdy jsme vlastně neřešili otázku "co kdyby se k nám některá chtěla přidat". Kdyby se některá přidat chtěla, musela by splnit stejné podmínky jaké jsem uvedl.
Má váš tým nějakou zvláštnost, přednost, nebo prostě něco extra, co ho odlišuje od ostatních?
Já myslím že snad ani ne, jsme prostě partička co raději tráví čas s kamarády něčím zajímavým, než aby jsme se váleli doma u televize.
Pár slov na závěr?
Všem přeji dobrý vstup do nového airsoftového roku a spoustu zářezů na pažbě. Kdyby se kdokoli s námi chtěl o něčem pobavit, vstupu do týmu, pozvání na akci ozvěte se na FB stránku BNT Squad-airsoft team.
Hightower a BNT Squad

Chcete také představit svůj airsoftový tým na Airsoft.cz? Tak pak koukněte ZDE, kde se dozvíte jak na to.