Zdroj: https://airsoft.cz/zajimavosti/za-airsoftem-do-asie  •  Vydáno: 21.11.2018 15:36  •  Autor: Alfred

Za airsoftem do Asie

Za airsoftem do AsieChybí vám naše články o novinkách ze světa airsoftu či jiné úvahy?

Nezoufejte, na všechno jsme se nevykašlali a tento web žije dál. Jen jsme si vyrazili na takový menší třítýdenní výlet do Asie - konkrétně do Číny, Hong Kongu a také na Taiwan. Vy u toho můžete být pochopitelně také, protože o našem putování točíme každý den video.

Veškerá videa přidáváme na Youtube kanál a také na Facebook stránky Bohemia Air Soft. Pojali jsme je trochu cestopisně, a tak se můžete těšit na informace o tom, jak cestujeme, jak se nám v jednotlivých zemích žije a hlavně na pořádnou porci airsoftu.

Během našeho putování navštívíme v Číně firmu APS. V Hong Kongu zavítáme za SHS a PPS, prohlédneme si továrnu Classic Army, seznámíme vás s novinkami značek DyTac či ARES a opomenout nemůžeme ani procházku po legendární ulici plné airsoftových obchodů.

Na Taiwanu se můžete těšit během našeho putování na videa o značkách jako jsou například ICS, G&G, LCT, King Arms, KJ Works, Bolt, SRC, Modifi či BLS. Mnoho zajímavého pak jistě objevíme i na dalších místech – například u STTi se budeme zajímat o 3D tisk konverzních setů na airsoftové zbraně.

To vše pak proložíme i nějakým hraním airsoftu a tak zavítáme na hřiště v Hong Kongu, vyzkoušíme indoor airsoftový klub v Taiepi a zahrajeme si velký match s ICS.

Vše o naší cestě najdete ZDE

Po návratu pak řadu našich zážitků převedeme i delších a obsáhlejších článků.

Alfred a Honza