Fórum
< návrat zpět

Máte dotaz?


Téma: Vnější hlaveň rss

Zaslal/a 7.2.2017 9:47

Zdravím, nikdy jsem nedržel pistoli v ruce, ale chtěl bych trénovat tak, že si koupím GBB Glocka a do vnější hlavně umístím laserovou nábojnici 9mm. Dotaz zní, zda je vnitřní průměr vnější hlavně shodný s reálnou zbraní. Rady typu ať střílím kuličkami apod. z více důvodů neakceptuji. Díky

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

icon #001635
Není určitě shodný, ale i kdyby byl, tak systém podávání, zásobníků atd. u airsfotových zbraní je úplně jiný než u ostrých zbraní. Takže by ani nebylo jak ve zbrani nábojnici zachytit. Začal bych nejdříve tím, že bych si trochu zjistil něco o tom, jak fungují ostré zbraně a airsoftové. Každopádně tvůj plán určitě nemůže fungovat.
#001636
Alfred
Díky za odpověď. O zásobník vůbec nejde. Laserová nábojnice se zastrčí do hlavně napevno. Dokonce ani nemá obrubu, takže ji vyhazovač nemůže zachytit (ten stejně v airsoftce není). Nábojnice je iniciována zápalníkem, který pochopitelně v airsoftce taky není. Trochu bych musel laborovat, aby tlak plynu mohl stlačit tlačítko umístěné místo zápalky. Vnitřní hlaveň by samozřejmě v airsoftce nebyla. Pokud je ovšem průměr menší než 9 mm, šlo by část hlavně vysoustružit. Pokud je větší, tak asi nic.
#001637
Konkrétně se jedná o tuto srandu, ovšem z Číny - levnější.

https://www.laserlyte.com/products/trainer-lt-cartridge
icon #001638
Ty si asi představuješ že je airsoftová pistole dutá. Ale v závěru je celý mechasnismus zbraně. Není tam prostě prostor, kam by se mohla vejít nábojnice. Plus potřebuješ obvykle hopovou komoru s vnitřní hlavní, protože na ní drží vnější hlaveň. Já to vážně nemyslím zle, ale prostě airsoftová pistole je konstrukčně zcela odlišná od ostré. Pro patronu tam není místo a zároveň nejde sestavit pistoli bez vnitřní hlavně.
Tryska která pohání kuličků ústí až do hlavně. Bude ti taky překážet vývodka zásobníku, kterou budeš muset uříznout. Zajdi si do nějakého airsoftového obchodu a nech si ukázat pistoli, pokud to půjde ať ti ukážou rozborku, do které to chceš dát. Věřím, že na první pohled ti bude jasné, že to prostě nelze.
icon #001639
A rozhodně není možné nijak v airsoftové zbrani iniciovat takovou nábojnici.
#001640
Aha, tak to jsem si vážně představoval jinak. Díky za vyčerpávající odpověď.
#001641
Vycházel jsem z toho, že se prodává konverzní sada na airsoftku právě pro laserovou střelbu

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1111468-REG/laser_ammo_la_alc_recoil_enabled_airsoft_laser.html
icon #001642
KWA ATP je speciálně modifikovaná airsoftová pistole pro tréning. Ta konverze co jsi posílal odkaz je skutečně jen na konkrétní řadu pistolí od KWA, které mají právě už pořešené provedení hop komory a jiných dílů tak, aby tam bylo možné takové věci dát. Ale do sériové airsoftové zbraně nedáš nic jako patronu. Když se dobře podíváš, tak v rámci té konverze je dodávána i celá nová vnější hlaveň. Je tedy jasné, že původní hlaveň nic takového nepojme. Plus Pistole KWA mají tuším systém NS2 - tedy zcela odlišný od standardu Marui, který používá třeba KJW a WE, což jsou aktuálně nejdostupnější Glocky.
icon #001643
Ale zase, nebudu tvrdit že vím všechno. Jen z mého pohledu nevidím žádnou reálnou možnost na použití té nábojnice, kterou jsi uváděl nejprve, v klasické airsoftové pistoli.

Menu

Odkazy

Přihlášení

Archiv článků