Fórum
< návrat zpět

Máte dotaz?


Téma: Problém hop-up guma M4 rss

Zaslal/a 17.4.2020 21:51

Zdar chlapáci, mám zbraň M4 CQB Cm.002 od značky Cyma na zbrani je všechno původní, kromě hop up komory, která je vyměněna za komoru značky pro-win.. dneska jsem vyměnil hop up gumu, která tam byla ještě od výrobce za červenou gumu X Shark od značky Madbull ( vyměnil jsem i váleček a použil ten, který byl součástí hop-up gumy od madbull).
Problém je ze s novou gumou zbraň výstřeli jednou či dvakrát s úplně minimálním dostřelem a poté se zacpe.. střílí pouze když tlačím na zásobník v určitém směru.. takže pokud tlačím zásobník v určitém směru, tak zbraň střílí normálně a pokud pustím zásobník a pokračuju ve střelbě tak se zbraň okamžitě zacpe.. dokáže mi někdo vysvětlit tehle problém ?.. ještě mě zarazila jedna věc- při zatlačeni zásobníku do potřebné polohy zbraň střílela tak jako nikdy, takže asi došlo k tak dobrému utěsnění mezi tryskou a hop upem, ze jsem dosáhl podstatně vyšší úsťové rychlosti než kdykoliv předtím..
Po několika (+-10) rozebrání a znovu skládání jsem to vzdal a vrátil jsem na hlaveň starou gumu od výrobce a v hop upu ponechal nový váleček od madbullu a zbraň střílí zase jako dřív.
A ja se teď furt snažím dohledat proč mi to s novou gumou střílelo jen při zatlačení na zásobník a při normálním uchopení zbraně vůbec.
Ale co mě zajímá nejvic je jak sakra dosáhnout té úsťové rychlosti, kterou mi zbraň s novou gumou při zatlačeni na zásobník střílela??? Vítám veškeré rady a tipy :)

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

#002734
Skúšal si sa pohrať s tým dlhým červíkom na hop-up komore? alebo tam hodiť pružinu z povodného hop-upu ktorá ma za úlohu tlačiť hop-up oproti mechaboxu?

Menu

Odkazy

Přihlášení

Archiv článků