Fórum
< návrat zpět

Máte dotaz?


Téma: Příležitostné hraní rss

Zaslal/a 2.9.2020 9:22

Pěkný den všem,
můj syn začal hrát airsoft a já bych si občas rád zablbnul s ním. Jednalo by se jen o nějaké to běhání po lese a sem tam (3-4x do roka) nějaká airsoft akce otevřená i pro veřejnost. Oblečení a ochranné pomůcky mám/dokoupím to není problém. Jen váhám, jakou si pořídit zbraň. Zatím jsou tyto možnosti:
1) pistole CO2/plyn nová – něco levnějšího, např. CZ75 P-07 DUTY (ASG)
2) brokovnice manuální 3 kuličky/výstřel např. něco od Cyma
3) pistole CO2/plyn bazar – nějaká „lepší“ značka
4) ? - nechám na Vás

Rozpočet na zbraň (bez příslušenství) do 2.000,-Kč

Děkuji za rady
Milan

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

#002764
Kup elektriku https://airsoftshop.cz/product_info.php/cPath/432_388_3/products_id/2387 stouhle chybu neuděláš
icon #002766
1) proč ne, ale vyhnul bych se potom blowback pistolím, kvůli potřebě pravidelné údržby a šel bych do pistole bez blowbacku.
2) Pokud nemá syn nějakou výkonější zbraň, případně pro hru na hřišti, šla by i brokovnice. Ale na veřejné hře, kde budou elektriky si s tím moc nezahraješ.
3) Žádnou bazarovou plynovku. Taková pistole z druhé ruky bude bůhví v jakém stavu a je všeobecně známo, že průměrný češký hráč, co si plynovku koupil takříkajíc jen na ozdobu, se ve většině případů neumí k plynovce chovat a starat se o ní.

Souhlasím s Anonymem, do začátku je lepší elektrika, třeba ta zmíněná CM.028 v odkaze.
#002767
Děkuji za rady, syn má nějakou elektriku od Specna Arms (nevím jakou, kupoval si to za peníze z brigády). Jak to tak vypadá, tak asi koupím nějakou tu pistoli bez blowbacku. Bonusem bude dobrá skladnost a syn ji pak může používat jako sekundárku. Jen se chci tedy ještě zeptat, jestli mám s takovou pistolí šanci něco uhrát proti dlouhejm elektrikám.
Favoritem je tedy CZ75 P-07 DUTY - CO2 (GNB) kovový závěr – ASG – zde https://www.armymarket.cz/cz75-p-07-duty-co2-gnb-kovovy-zaver-asg-d3487 za 1 615,00 Kč – dobrá volba?
#002769
S pistoli v tehle cenove relaci si v lese proti dlouhe elektrice moc nezahrajete, ale kdybyste hrali v budovach tak to klidne staci na vyrovnani se elektrikam. V lese je proste ta moznost ''vysprejovat'' ker velmi cenna, to nemluvim o rozdilu v dostrelu a presnosti pistole.
Pokud by Vam nevadila velikostne mensi pistole tak muzu doporucit https://airsoftshop.cz/product_info.php/cPath/432_389_30/products_id/8748
Sam ji pouzivam jako zalozku uz druhym rokem, mam hodne velkou rukua drzi se mi i tak dobre, je presna a strili dost konzistentne na tuhle cenu, hlavni vyhodou jsou tycinkove zasobniky, ktere stoji pouze 220 korun(bezne zasobnik do plynovky se pohybuje kolem 800korun)=ztratim v lese a nervu si vlasy, zasobniky jdou nosit zarazene napriklad jen v molle vazbe, a nekam do ''kapsy'' si jich muzete nahazet klidne 5+nic nevazi. Dalsi vyhodou je vydrz co2 bombicky na 7-8 zasobniku.
#002770
Ještě to vše promyslím, ale každopádně děkuji všem za rady, postřehy a informace.

Menu

Odkazy

Přihlášení

Archiv článků