Fórum
< návrat zpět

Máte dotaz?


Téma: Warrior vs TM rss

Zaslal/a 12.6.2013 0:27

Dobrý den, přemýšlím o koupi dlouhého manuálu. Byl jsem už rozhodnutý, že si koupím XM od Tokyo M. nicméně potom jsem si přečetl váš článek o firmě warrior (http://airsoft.cz/manualy/warrior-w4a1-manual-nove-generace ). V článku, ve kterém vyzdvihujete W. oproti TM, je už snad vše řečeno, nicméně jsem skeptický k samotné firmě a k procentům přesnosti, výkonu, zpracování... které uvádíte ve vašem obchodě. U warrior 95% a u TM 90% (hlavně přesnost střelby me překvapila). Když navíc přihlédnu k tomu že XM stoji více jak 2* tolik, nevím co si o tom mám myslet. Tedy... jsou opravdu zbraně od warrior spolehlivé, vyzkoušené, vydrží a střílí přesně jako spolehlivé zbrane od TM? (přeci jenom někde ten dvojnásovný obnost za TM musí být vidět a nejsem si jist, že je to pouze značkou.) Rád bych vás poprosil o radu, kam tedy sáhnout pokud jde člověku o kvalitu střelby. Omlouvám se za délku dotazu a DĚKUJI za odpověď.

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

#000356
Naopak, je dobře že se ptáte.
Předně je potřeba přihlédnout k faktu, že mnoho zbraní Tokio Marui, a dlouhé manuální zbraně zvláště, jsou velmi zastaralé konstrukce. U Marui byly tyto zbraně dělány jako reálné věrně vypadajícíc modely, které mohou i střílet, ale při sportovním vyžití se už nemohou úplně rovnat moderním airsoftovým zbraním. U starší Maruiky byl problém s tím, že je nutné mít speciální zásobníky, v praxi už neseženete náhradní díly, nedá se rozumně rozebírat, sám o sobě je to model né až tak bytelný.
W4A1 je oproti tomu výkonější, lze ji snadno servisovat, jsou na ní díly, lze použít klasické AEG zásobníky.
Cena je bohužel dána i značkou, protože modely Marui jsou stále vcelku drahé vzhledem k tomu že se dováží až z Japonska a jsou přeci jen exkluzivní z hlediska značky.
W4A1 je oproti tomu zbraň vyráběná moderními a levnějšími metodami a nemá žádnou přidanou cenu kvůli značce.
Pokud jste dobře četl náš článek, mohl jste vidět množství fotek. Najděte si na internetu fotky vnitřku klasické Marui a myslím, že budete velmi překvapen, jak moc je W4A1 jednoduší a přesto odolnější a spolehlivější.

Jinak si nejsem jist co máte namysli tou přesností střelby, tu jsme nikde neuváděli, pouze jsme porovnávali úsťovou rychlost, tedy výkon. A ten je u W4A1 vyšší a navíc lze i zvýšit. Přijdtě někdy k nám na prodejnu do Bohemia Air Soft a můžete si tuto zbraň sám prohlédnout.

Menu

Odkazy

Přihlášení

Archiv článků